Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mind, Explained

The Mind, Explained

12/09/2019 | Flixfilm

Se The Mind, Explained på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Stone
Spilletid: 20 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Har du nogensinde spekuleret over, hvad der sker i dit hoved? Se, hvordan din hjerne virker i denne oplysende serie, der behandler alt fra drømme til angstlidelser.


Se The Mind, Explained på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mind, Explained (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mind, Explained (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mind, Explained herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mind, Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mind, Explained (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar