Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mind, Explained

The Mind, Explained

19/11/2021 | Flixfilm

The Mind, Explained på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Emma Stone, Julianne Moore, Jewel Jordan
Spilletid: 20 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Har du nogensinde spekuleret over, hvad der sker i dit hoved? Se, hvordan din hjerne virker i denne oplysende serie, der behandler alt fra drømme til angstlidelser.

The Mind, Explained (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mind, Explained på YouTube.Se The Mind, Explained på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mind, Explained (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mind, Explained (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mind, Explained, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mind, Explained er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar