Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mind of a Murderer

The Mind of a Murderer

25/03/2017 | Flixfilm

Se The Mind of a Murderer på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michelle Ward, Sarah Martin, Jonathan Gabriel Charles, Michelle Ward
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Psykologen Michelle Ward undersøger morderes personligheder og motivationer, foretager dybdegående interviews og rekonstruerer forbrydelserne.


Se The Mind of a Murderer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mind of a Murderer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mind of a Murderer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mind of a Murderer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mind of a Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mind of a Murderer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar