Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Minimalists: Less Is Now

The Minimalists: Less Is Now

01/01/2021 | Flixfilm

The Minimalists: Less Is Now på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Matt D'Avella
Skuespillere: Joshua Fields Millburn, Ryan Nicodemus, Dave Ramsey
Spilletid: 53 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: De har skabt en minimalistisk bevægelse. De gamle venner Joshua Fields Millburn og Ryan Nicodemus fortæller, hvordan livet bliver nemmere med færre ting.Se The Minimalists: Less Is Now på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Minimalists: Less Is Now havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Minimalists: Less Is Now på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Minimalists: Less Is Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Minimalists: Less Is Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Minimalists: Less Is Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Minimalists: Less Is Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar