Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Minions of Midas

The Minions of Midas

13/11/2020 | Flixfilm

The Minions of Midas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Luis Tosar, Marta Belmonte, Guillermo Toledo
Spilletid: 316 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En velhavende forretningsmand bliver afpresset. Hans reaktion kan betyde forskellen mellem liv og død. Inspireret af en Jack London-novelle. Foregår i det moderne Madrid.

The Minions of Midas (Midas' håndlangere) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Minions of Midas på YouTube.Se The Minions of Midas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Minions of Midas (Midas' håndlangere) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Minions of Midas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Minions of Midas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Minions of Midas (Midas' håndlangere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar