Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Minions of Midas

The Minions of Midas

13/11/2020 | Flixfilm

Se The Minions of Midas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En velhavende forretningsmand bliver afpresset. Hans reaktion kan betyde forskellen mellem liv og død. Inspireret af en Jack London-novelle. Foregår i det moderne Madrid.Se The Minions of Midas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Minions of Midas (Midas' håndlangere) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Minions of Midas (Midas' håndlangere) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Minions of Midas (Midas' håndlangere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Minions of Midas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar