Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Minus Man

The Minus Man

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Minus Man på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Hampton Fancher
Skuespillere: Owen Wilson, Sheryl Crow, Dwight Yoakam, Dennis Haysbert
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en vagabond ankommer til en smuk kystby, vinder han beboerne med en genial attitude og magnetisk charme, der skjuler hans morderiske hensigter.


Se The Minus Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Minus Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Minus Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Minus Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Minus Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Minus Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar