Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Miracle Season

The Miracle Season

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Miracle Season på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Sean McNamara
Skuespillere: Helen Hunt, Erin Moriarty, William Hurt, Danika Yarosh
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da en stjernespiller dør på tragisk vis, går hendes high school volleyballhold efter sejren i det delstatslige mesterskab med deres faste, men venlige træner i spidsen.


Se The Miracle Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Miracle Season havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Miracle Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Miracle Season herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Miracle Season er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Miracle Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar