Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Miracle Season

The Miracle Season

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The Miracle Season på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Sean McNamara
Skuespillere: Helen Hunt, Erin Moriarty, William Hurt, Danika Yarosh
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da en stjernespiller dør på tragisk vis, går hendes high school volleyballhold efter sejren i det delstatslige mesterskab med deres faste, men venlige træner i spidsen.


Se The Miracle Season på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Miracle Season havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Miracle Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Miracle Season herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Miracle Season er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Miracle Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore