Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mire

07/07/2021 | Flixfilm

The Mire på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en polsk by i starten af 80'erne findes en prostitueret og en ungdomsleder dræbt, men politiets håndtering af sagen gør to journalister mistænksomme.

The Mire (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mire på YouTube.Se The Mire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mire (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mire (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar