Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mirror Boy

The Mirror Boy

30/06/2020 | Flixfilm

Se The Mirror Boy på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Mystery
Instruktør: Obi Emelonye
Skuespillere: Genevieve Nnaji, Osita Iheme, Fatima Jabbe, Edward Kagutuzi
Spilletid: 84 min
Land: UK, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En ung dreng bliver bragt til sin mors fødestavn i Afrika, hvor et mystisk eventyr i en ildevarslende skov udmunder i en selvopdagelsesrejse.


Se The Mirror Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mirror Boy havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mirror Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Mirror Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mirror Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mirror Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar