Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Misadventures of Hedi and Cokeman

The Misadventures of Hedi and Cokeman

10/02/2021 | Flixfilm

The Misadventures of Hedi and Cokeman på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Julien Hollande
Skuespillere: Dana Abed, Ali D, Hedi Bouchenafa
Spilletid: 99 min
Land: France
Sprog: French, Arabic, Russian
IMDb-karakter: 4.4

Handling: I Paris bruger to dysfunktionelle narkohandlere deres familier til at sætte gang i salget i denne krasse komedie, der er baseret på webserien af samme navn.Se The Misadventures of Hedi and Cokeman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Misadventures of Hedi and Cokeman havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Misadventures of Hedi and Cokeman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Misadventures of Hedi and Cokeman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Misadventures of Hedi and Cokeman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Misadventures of Hedi and Cokeman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Misadventures of Hedi and Cokeman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar