Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Missing

The Missing

21/01/2015 | Flixfilm

The Missing på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Adventure, Thriller, Western
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Wood
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English, Apache languages, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da Maggie Gilkesons ældste datter bortføres af en heksedoktor, der er blevet kriminel, får Maggie hjælp af sin fremmedgjorte far til at finde hende.

The Missing havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Missing på YouTube.Se The Missing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Missing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Missing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Missing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Missing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar