Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mist

02/02/2018 | Flixfilm

Se The Mist på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Frank Darabont
Skuespillere: Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter en brutal storm opdager indbyggerne i en lille by, at der har lagt sig en ondsindet tåge omkring husene, som dræber enhver person, der bliver udenfor.Se The Mist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mist havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Mist:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar