Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mist

02/02/2018 | Flixfilm

The Mist på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Frank Darabont
Skuespillere: Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter en brutal storm opdager indbyggerne i en lille by, at der har lagt sig en ondsindet tåge omkring husene, som dræber enhver person, der bliver udenfor.

The Mist havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mist på YouTube.Se The Mist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar