Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mistle-tones!

The Mistle-tones!

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Mistle-tones! på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Jonathan Patrick Moore, Andy Gala, Megan Kathleen Duffy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En talentfuld ung sanger starter sig eget band, da det ikke lykkes hende at komme med i et legendarisk juleband dannet af sin afdøde mor.


Se The Mistle-tones! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



The Mistle-tones! havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mistle-tones! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mistle-tones! herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mistle-tones! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mistle-tones! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar