Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mistle-tones!

The Mistle-tones!

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Mistle-tones! på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktør: Paul Hoen
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Jonathan Patrick Moore, Andy Gala, Megan Kathleen Duffy
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En talentfuld ung sanger starter sig eget band, da det ikke lykkes hende at komme med i et legendarisk juleband dannet af sin afdøde mor.

The Mistle-tones! havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mistle-tones! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mistle-tones! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mistle-tones! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mistle-tones!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mistle-tones! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar