Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mistress of Spices

The Mistress of Spices

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Mistress of Spices på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Paul Mayeda Berges
Skuespillere: Aishwarya Rai Bachchan, Dylan McDermott, Nitin Ganatra, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Spilletid: 92 min
Land: USA, UK, Isle Of Man, India
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Tilo forlader sit hjemland, Indien, for at åbne en krydderiforretning i San Francisco, hvor hun hjælper sine kunder med at ændre deres liv med det rette krydderi.


Se The Mistress of Spices på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mistress of Spices havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mistress of Spices ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mistress of Spices herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mistress of Spices er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mistress of Spices stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar