Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mistress

The Mistress

20/08/2020 | Flixfilm

Se The Mistress på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Olivia M. Lamasan
Skuespillere: John Lloyd Cruz, Bea Alonzo, Hilda Koronel, Ronaldo Valdez
Spilletid: 125 min
Land: Philippines
Sprog: English, Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En rig forretningsmands elskerinde er splittet mellem sin loyalitet over for ham og sin kærlighed til en ung arkitekt, der er forbundet til hende på en uventet måde.


Se The Mistress på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mistress havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mistress ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Mistress:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mistress er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mistress stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar