Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mitchells vs The Machines

The Mitchells vs The Machines

30/04/2021 | Flixfilm

The Mitchells vs The Machines på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Michael Rianda, Jeff Rowe
Skuespillere: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph
Spilletid: 114 min
Land: United States, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En robotapokalypse sætter en stopper for deres roadtrip på tværs af landet. Nu er det op til familien Mitchell – verdens særeste familie – at redde menneskeheden.

The Mitchells vs The Machines (Familien Mitchell mod maskinerne) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mitchells vs The Machines på YouTube.Se The Mitchells vs The Machines på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Mitchells vs The Machines (Familien Mitchell mod maskinerne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mitchells vs The Machines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mitchells vs The Machines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mitchells vs The Machines (Familien Mitchell mod maskinerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar