Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Model

The Model

20/12/2018 | Flixfilm

Se The Model på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Mads Matthiesen
Skuespillere: Maria Palm, Ed Skrein, Yvonnick Muller, Dominic Allburn
Spilletid: 105 min
Land: Denmark
Sprog: English, Danish, French
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Danske Emma flytter til Paris i håb om at blive topmodel, men hendes drømme falder hurtigt fra hinanden, da hendes affære med fotografen Shane bliver til en besættelse.


Se The Model på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Model havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Model ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Model herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Model er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Model stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar