Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Modest Heroes of Studio Ponoc

The Modest Heroes of Studio Ponoc

06/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Modest Heroes of Studio Ponoc på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Jorge Soto
Skuespillere: Yoshiaki Nishimura
Spilletid: 21 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Yoshiaki Nishimura fortæller om etableringen af Studio Ponoc, deres kreative principper og inspirationen bag deres tre kortfilm om beskedne helte.


Se The Modest Heroes of Studio Ponoc på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Modest Heroes of Studio Ponoc havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Modest Heroes of Studio Ponoc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Modest Heroes of Studio Ponoc herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Modest Heroes of Studio Ponoc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Modest Heroes of Studio Ponoc stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar