Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mole

07/10/2022 | Flixfilm

The Mole på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Adventure, Game-Show, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alex Wagner, William James Richardson, Joi Schweitzer
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tolv deltagere gennemfører udfordringer, mens de forsøger at finde ud af, hvem af dem det er, der saboterer deres missioner i denne genindspilning af kultklassikeren.

The Mole (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mole på YouTube.Se The Mole på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Mole (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mole (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mole, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar