Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Monkey King

The Monkey King

18/08/2023 | Flixfilm

The Monkey King på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Anthony Stacchi
Skuespillere: Jimmy O. Yang, Bowen Yang, Jolie Hoang-Rappaport
Spilletid: 97 min
Land: China, Hong Kong, United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En stavsvingende abe drager ud på en storslået mission med en lille pige for at opnå udødelighed, og kæmper undervejs mod dæmoner, drager og guder – og sit eget ego.Se The Monkey King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Monkey King havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Monkey King på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Monkey King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Monkey King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Monkey King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Monkey King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar