Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mortified Guide

The Mortified Guide

14/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Mortified Guide på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Comedy, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Renee Albert, Brooke Stone, Adam Ruben
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Modige mennesker går på scenen for at læse sjove og ydmygende fortællinger om kejtet teenagekærlighed, dysfunktionelle familier og andre historier fra deres ungdomsår.


Se The Mortified Guide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mortified Guide (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mortified Guide (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mortified Guide herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mortified Guide er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mortified Guide (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar