Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Most Assassinated Woman in the World

The Most Assassinated Woman in the World

07/09/2018 | Flixfilm

Se The Most Assassinated Woman in the World på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Franck Ribière
Skuespillere: Anna Mouglalis, Niels Schneider, Eric Godon, André Wilms
Spilletid: 102 min
Land: Belgium, UK, USA
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: I 1930'ernes Paris må en skuespillerinde, der er berømt for sine blodige dødscener på Grand Guignol-teatret, både håndtere en mystisk stalker og spøgelser fra sin fortid.

The Most Assassinated Woman in the World (Verdens mest myrdede kvinde) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Most Assassinated Woman in the World på NetflixAnmeldelse: The Most Assassinated Woman in the World

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Most Assassinated Woman in the World (Verdens mest myrdede kvinde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Most Assassinated Woman in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Most Assassinated Woman in the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Most Assassinated Woman in the World (Verdens mest myrdede kvinde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar