Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Most Assassinated Woman in the World

The Most Assassinated Woman in the World

07/09/2018 | Flixfilm

Se The Most Assassinated Woman in the World på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Franck Ribière
Skuespillere: Eric Godon, Niels Schneider, Anna Mouglalis, André Wilms
Spilletid: 102 min
Land: Belgium, UK, USA
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: I 1930'ernes Paris må en skuespillerinde, der er berømt for sine blodige dødscener på Grand Guignol-teatret, både håndtere en mystisk stalker og spøgelser fra sin fortid.


Se The Most Assassinated Woman in the World på Netflix

Anmeldelse: The Most Assassinated Woman in the World

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Most Assassinated Woman in the World (Verdens mest myrdede kvinde) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Most Assassinated Woman in the World (Verdens mest myrdede kvinde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Most Assassinated Woman in the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Most Assassinated Woman in the World (Verdens mest myrdede kvinde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Most Assassinated Woman in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar