Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Most Beautiful Hands of Delhi

10/01/2018 | 1 kommentar

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En midaldrende svensk mand, som har bøvl med både karrieren, ægteskabet og en vigende hårgrænse, forsøger at få rusket op i livet ved at besøge Indien.


Se The Most Beautiful Hands of Delhi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Most Beautiful Hands of Delhi herunder:Fra premieredatoen (10. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Most Beautiful Hands of Delhi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Most Beautiful Hands of Delhi

  1. Torben Holleufer - kl. 21:28, 22-01-2018:

    Mini-serien var fremragende med stort lune. En kærlighedserklæring til et Indien, vi ser sjældent. Men også med nogle budskaber, der er som manna for stressede vesterlændinge, ikke mindst budskabet om, at alle kan få en chance til. Jeg glæder mig til fortsættelsen.

    Skriv kommentar