Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Most Beautiful Hands of Delhi

The Most Beautiful Hands of Delhi

10/01/2018 | Flixfilm

Se The Most Beautiful Hands of Delhi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En midaldrende svensk mand, som har bøvl med både karrieren, ægteskabet og en vigende hårgrænse, forsøger at få rusket op i livet ved at besøge Indien.

The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Most Beautiful Hands of Delhi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Most Beautiful Hands of Delhi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Most Beautiful Hands of Delhi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Most Beautiful Hands of Delhi

  1. Torben Holleufer - kl. 21:28, 22-01-2018:

    Mini-serien var fremragende med stort lune. En kærlighedserklæring til et Indien, vi ser sjældent. Men også med nogle budskaber, der er som manna for stressede vesterlændinge, ikke mindst budskabet om, at alle kan få en chance til. Jeg glæder mig til fortsættelsen.

    Skriv kommentar