Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Most Beautiful Hands of Delhi

The Most Beautiful Hands of Delhi

10/01/2018 | Flixfilm

Se The Most Beautiful Hands of Delhi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En midaldrende svensk mand, som har bøvl med både karrieren, ægteskabet og en vigende hårgrænse, forsøger at få rusket op i livet ved at besøge Indien.


Se The Most Beautiful Hands of Delhi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Most Beautiful Hands of Delhi herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Most Beautiful Hands of Delhi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Most Beautiful Hands of Delhi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



1 kommentar til The Most Beautiful Hands of Delhi

  1. Torben Holleufer - kl. 21:28, 22-01-2018:

    Mini-serien var fremragende med stort lune. En kærlighedserklæring til et Indien, vi ser sjældent. Men også med nogle budskaber, der er som manna for stressede vesterlændinge, ikke mindst budskabet om, at alle kan få en chance til. Jeg glæder mig til fortsættelsen.

    Skriv kommentar