Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Most Hated Man on the Internet

The Most Hated Man on the Internet

27/07/2022 | Flixfilm

The Most Hated Man on the Internet på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En mor er fast besluttet på at fjerne sin datters billeder fra en hjemmeside for hævnporno og iværksætter en kampagne for at få den grusomme grundlægger til at lukke den.

The Most Hated Man on the Internet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Most Hated Man on the Internet på YouTube.Se The Most Hated Man on the Internet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Most Hated Man on the Internet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Most Hated Man on the Internet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Most Hated Man on the Internet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Most Hated Man on the Internet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar