Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Most Hated Woman in America

The Most Hated Woman in America

24/03/2017 | Flixfilm

Se The Most Hated Woman in America på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Tommy O'Haver
Skuespillere: Melissa Leo, Brandon Mychal Smith, Juno Temple, Michael Chernus
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Dette drama følger den åbenmundede ateist Madalyn Murray O'Hairs kontroversielle liv fra de skelsættende retsopgør til hendes famøse bortførelse.


Se The Most Hated Woman in America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Most Hated Woman in America havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Most Hated Woman in America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Most Hated Woman in America herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Most Hated Woman in America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Most Hated Woman in America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar