Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Moth Diaries

The Moth Diaries

01/06/2014 | Flixfilm

Se The Moth Diaries på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery
Instruktør: Mary Harron
Skuespillere: Sarah Bolger, Anne Day-Jones, Sarah Gadon, Valerie Tian
Spilletid: 82 min
Land: Canada, USA, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Efter sin fars død starter Rebecca på en eksklusiv kostskole for unge piger. Her deler hun værelse og sine inderste følelser med Lucie, som hun er hemmeligt forelsket i.


Se The Moth Diaries på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Moth Diaries havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Moth Diaries ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Moth Diaries herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Moth Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Moth Diaries stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar