Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mother

The Mother

12/05/2023 | Flixfilm

The Mother på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Niki Caro
Skuespillere: Jennifer Lopez, Paul Raci, Gael García Bernal
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: Ukrainian, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En militæruddannet snigmorder kommer ud af sit skjul for at beskytte sin datter, som hun aldrig har mødt, mod hensynsløse kriminelle, der vil have hævn.Se The Mother på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Mother havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mother på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar