Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mothman Prophecies

The Mothman Prophecies

01/08/2017 | Flixfilm

Se The Mothman Prophecies på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Mark Pellington
Skuespillere: Richard Gere, David Eigenberg, Bob Tracey, Ron Emanuel
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Efter at have set drømmehuset forulykker et ægtepar, og konen dør, men fabler om et bevinget væsen. Uhyggen breder sig som en flaksende natsværmer, og koldsveden pibler.


Se The Mothman Prophecies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mothman Prophecies havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mothman Prophecies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mothman Prophecies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mothman Prophecies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mothman Prophecies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar