Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Motivation

The Motivation

11/02/2014 | Flixfilm

Se The Motivation på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Adam Bhala Lough
Skuespillere: Felix Arguelles, Steve Berra, Chris Cole, Red Cole
Spilletid: 88 min
Land: USA, Brazil, France
Sprog: English, Portuguese, French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Otte unge skateboardere forbereder sig til et mesterskab i New York, fast besluttede på at tage titlen som verdens bedste skater.


Se The Motivation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Motivation havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Motivation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Motivation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Motivation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Motivation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar