Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Motive

The Motive

17/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The Motive på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Manuel Martín Cuenca
Skuespillere: Javier Gutiérrez, María León, Adelfa Calvo, Adriana Paz
Spilletid: 112 min
Land: Spain, Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En vordende forfatter uden den store fantasi søger inspiration til sin roman ved at manipulere sine naboers liv, så han får noget at skrive om.


Se The Motive på Netflix

Anmeldelse: The Motive

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Motive (Forfatteren) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Motive (Forfatteren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Motive herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Motive (Forfatteren) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Motive stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar