Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Motive

The Motive

17/08/2018 | Flixfilm

Se The Motive på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Manuel Martín Cuenca
Skuespillere: Javier Gutiérrez, María León, Adelfa Calvo, Adriana Paz
Spilletid: 112 min
Land: Spain, Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En vordende forfatter uden den store fantasi søger inspiration til sin roman ved at manipulere sine naboers liv, så han får noget at skrive om.


Se The Motive på Netflix

Anmeldelse: The Motive

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Motive (Forfatteren) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Motive (Forfatteren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Motive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Motive (Forfatteren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Motive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar