Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Movies That Made Us

The Movies That Made Us

29/11/2019 | 1 kommentar

Se The Movies That Made Us på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Disse populære film bragte os sammen og gav os gode minder. Mød skuespillerne, instruktørerne og branchens egne folk, der fik det hele til at ske.


Se The Movies That Made Us på Netflix

Anmeldelse: The Movies That Made Us - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Movies That Made Us herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Movies That Made Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The Movies That Made Us

  1. Ricco - kl. 16:29, 30-11-2019:

    Hvad med lidt tekst omkring det som i vil fortælle vi skal se.. En trailer er sgu for ringe

    Skriv kommentar