Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Movies That Made Us

The Movies That Made Us

29/11/2019 | Flixfilm

Se The Movies That Made Us på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Donald Ian Black, Jennifer Julian, William Atherton, Richard Edlund
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Disse populære film bragte os sammen og gav os gode minder. Mød skuespillerne, instruktørerne og branchens egne folk, der fik det hele til at ske.Se The Movies That Made Us på NetflixAnmeldelse: The Movies That Made Us - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Movies That Made Us:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Movies That Made Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Movies That Made Us

  1. Ricco - kl. 16:29, 30-11-2019:

    Hvad med lidt tekst omkring det som i vil fortælle vi skal se.. En trailer er sgu for ringe

    Skriv kommentar