Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Movies That Made Us

The Movies That Made Us

12/10/2021 | Flixfilm

The Movies That Made Us på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary, Family, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Danny Wallace, Donald Ian Black, Jennifer Julian
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Disse populære film bragte os sammen og gav os gode minder. Mød skuespillerne, instruktørerne og branchens egne folk, der fik det hele til at ske.Se The Movies That Made Us på Netflix
Anmeldelse: The Movies That Made Us - sæson 1
Anmeldelse: The Movies That Made Us - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Movies That Made Us på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Movies That Made Us (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Movies That Made Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Movies That Made Us (Filmene vi er rundet af) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Movies That Made Us

  1. Ricco - kl. 16:29, 30-11-2019:

    Hvad med lidt tekst omkring det som i vil fortælle vi skal se.. En trailer er sgu for ringe

Skriv kommentar