Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mr. Peabody and Sherman Show

21/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Hr. Peabody og Sherman er værter for et nyt, tosset show. Det hele foregår i en flot penthouselejlighed med tidsrejsende gæster og et levende publikum!


Se The Mr. Peabody and Sherman Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mr. Peabody and Sherman Show (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mr. Peabody and Sherman Show (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mr. Peabody and Sherman Show herunder:Fra premieredatoen (21. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Mr. Peabody and Sherman Show er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Mr. Peabody and Sherman Show (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar