Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mr. Peabody and Sherman Show

The Mr. Peabody and Sherman Show

21/04/2017 | Flixfilm

Se The Mr. Peabody and Sherman Show på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hr. Peabody og Sherman er værter for et nyt, tosset show. Det hele foregår i en flot penthouselejlighed med tidsrejsende gæster og et levende publikum!

The Mr. Peabody and Sherman Show (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mr. Peabody and Sherman Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mr. Peabody and Sherman Show (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mr. Peabody and Sherman Show (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mr. Peabody and Sherman Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mr. Peabody and Sherman Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar