Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mule

29/10/2019 | Flixfilm

The Mule på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Patrick L. Reyes, Cesar De León
Spilletid: 116 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En pensionist i 80'erne, som fortryder sin fortid og er i økonomisk uføre, tager et job som narkosmugler for et mexicansk kartel.

The Mule havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mule på YouTube.Se The Mule på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Mule ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mule stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mule, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mule er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar