Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy

The Mummy

16/08/2022 | Flixfilm

The Mummy på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Alex Kurtzman
Skuespillere: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis
Spilletid: 110 min
Land: United States, China, Japan
Sprog: English, Egyptian (Ancient)
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En fortidig prinsesse nedkalder sin fars vrede og bliver mumificeret. Da moderne soldater finder hende, bliver begær, magt og gudernes vrede sluppet løs.

The Mummy havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mummy på YouTube.Se The Mummy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mummy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mummy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mummy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar