Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy Returns

The Mummy Returns

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Mummy Returns på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Egyptologer bringer et forhistorisk relikvie for dagen, som kan frembringe katastrofale magter og sataniske krigere anført af den uhyggelige skorpionkonge.

The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mummy Returns på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mummy Returns, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar