Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy Returns

The Mummy Returns

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Mummy Returns på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Egyptologer bringer et forhistorisk relikvie for dagen, som kan frembringe katastrofale magter og sataniske krigere anført af den uhyggelige skorpionkonge.


Se The Mummy Returns på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mummy Returns herunder:Fra premieredatoen (1. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Mummy Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore