Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy Returns

The Mummy Returns

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Mummy Returns på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Egyptologer bringer et forhistorisk relikvie for dagen, som kan frembringe katastrofale magter og sataniske krigere anført af den uhyggelige skorpionkonge.


Se The Mummy Returns på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mummy Returns herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mummy Returns (Mumien vender tilbage) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar