Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Rob Cohen
Skuespillere: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah
Spilletid: 112 min
Land: USA, Germany, China, Canada
Sprog: English, Mandarin, Sanskrit
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: I den tredje film i Mumien-serien rejser Rick og hans familie til Kina for at gå op imod en 2000 år gammel kejser, der er vendt tilbage fra de døde.Se The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar