Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

10/04/2020 | Flixfilm

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Fantasy, Horror
Instruktion: Rob Cohen
Skuespillere: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello
Spilletid: 112 min
Land: United States, Germany, China, Canada
Sprog: English, Mandarin, Sanskrit
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I den tredje film i Mumien-serien rejser Rick og hans familie til Kina for at gå op imod en 2000 år gammel kejser, der er vendt tilbage fra de døde.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på YouTube.Se The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar