Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Rob Cohen
Skuespillere: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah
Spilletid: 112 min
Land: USA, Germany, China, Canada
Sprog: English, Mandarin, Sanskrit
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: I den tredje film i Mumien-serien rejser Rick og hans familie til Kina for at gå op imod en 2000 år gammel kejser, der er vendt tilbage fra de døde.


Se The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (Mumien: Drage-kejserens grav) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore