Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy

The Mummy

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Mummy på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo
Spilletid: 124 min
Land: USA, UK, Morocco
Sprog: English, Egyptian (Ancient), Arabic, Chinese, Hebrew, Hungarian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da et hold amerikanske arkæologer uforvarende genopliver en forbandet mumie, får en eventyrer og en klodset egyptolog til opgave at stoppe den onde ånd.Se The Mummy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mummy (Mumien) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mummy (Mumien) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Mummy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mummy (Mumien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar