Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mummy

The Mummy

17/11/2021 | Flixfilm

Se The Mummy på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Stephen Sommers
Skuespillere: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah
Spilletid: 124 min
Land: United States, United Kingdom, Morocco
Sprog: English, Egyptian (Ancient), Arabic, Chinese, Hebrew, Hungarian
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da et hold amerikanske arkæologer uforvarende genopliver en forbandet mumie, får en eventyrer og en klodset egyptolog til opgave at stoppe den onde ånd.

The Mummy (Mumien) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mummy på YouTube.Se The Mummy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mummy (Mumien) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mummy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mummy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mummy (Mumien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar