Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Muppet Christmas Carol

The Muppet Christmas Carol

15/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The Muppet Christmas Carol på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Brian Henson
Skuespillere: Michael Caine, Dave Goelz, Steve Whitmire, Jerry Nelson
Spilletid: 85 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Mupperne sætter musik til Dickens-klassikeren, når den dedikerede medarbejder Bob Cratchit (spillet af Kermit) beder sin chef om at få en fridag til jul.


Se The Muppet Christmas Carol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Muppet Christmas Carol herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Muppet Christmas Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar