Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Muppet Christmas Carol

The Muppet Christmas Carol

15/12/2018 | Flixfilm

The Muppet Christmas Carol på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Brian Henson
Skuespillere: Michael Caine, Dave Goelz, Steve Whitmire
Spilletid: 85 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Mupperne sætter musik til Dickens-klassikeren, når den dedikerede medarbejder Bob Cratchit (spillet af Kermit) beder sin chef om at få en fridag til jul.

The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Muppet Christmas Carol på YouTube.Se The Muppet Christmas Carol på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Muppet Christmas Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Muppet Christmas Carol, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar