Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Muppet Christmas Carol

The Muppet Christmas Carol

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Muppet Christmas Carol på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Brian Henson
Skuespillere: Michael Caine, Kermit the Frog, Dave Goelz, Miss Piggy
Spilletid: 85 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Mupperne sætter musik til Dickens-klassikeren, når den dedikerede medarbejder Bob Cratchit (spillet af Kermit) beder sin chef om at få en fridag til jul.

The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Muppet Christmas Carol på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Muppet Christmas Carol (Muppets juleeventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Muppet Christmas Carol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar