Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Muppet Movie

The Muppet Movie

01/04/2015 | Flixfilm

Se The Muppet Movie på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: James Frawley
Skuespillere: Jim Henson, Frank Oz, Jerry Nelson, Richard Hunt
Spilletid: 95 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Kermit beslutter at satse på en skuespillerkarriere og tager af sted til Hollywood. Undervejs møder han Miss Piggy og resten af holdet fra Muppet Show.


Se The Muppet Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Muppet Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Muppet Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Muppet Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Muppet Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Muppet Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar