Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Muppet Movie

The Muppet Movie

01/04/2015 | Flixfilm

Se The Muppet Movie på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: James Frawley
Skuespillere: Jim Henson, Frank Oz, Jerry Nelson
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Kermit beslutter at satse på en skuespillerkarriere og tager af sted til Hollywood. Undervejs møder han Miss Piggy og resten af holdet fra Muppet Show.

The Muppet Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Muppet Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Muppet Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Muppet Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Muppet Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Muppet Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar