Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Muppets

The Muppets

14/01/2014 | Ingen kommentarer

Se The Muppets på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Adventure, Comedy, Family, Musical
Instruktør: James Bobin
Skuespillere: Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper, Rashida Jones
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Walter er muppet-fan og opdager en ondsindet plan om at rive det gamle teater ned. For at indsamle penge og redde teatret forsøger han og to venner at genforene Mupperne.


Se The Muppets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Muppets havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Muppets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Muppets herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Muppets er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Muppets stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar