Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Murder of Nicole Brown Simpson

The Murder of Nicole Brown Simpson

01/06/2021 | Flixfilm

The Murder of Nicole Brown Simpson på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Horror, Mystery
Instruktion: Daniel Farrands
Skuespillere: Mena Suvari, Nick Stahl, Taryn Manning
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.4

Handling: Denne fiktive genfortælling præsenterer alternative teorier om de sidste uger op til mordene i 1994 på Nicole Brown Simpson og Ron Goldman.

The Murder of Nicole Brown Simpson havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Murder of Nicole Brown Simpson på YouTube.Se The Murder of Nicole Brown Simpson på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Murder of Nicole Brown Simpson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Murder of Nicole Brown Simpson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Murder of Nicole Brown Simpson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Murder of Nicole Brown Simpson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar