Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Murderer

The Murderer

28/07/2023 | Flixfilm

The Murderer på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Crime, Mystery
Instruktion: Wisit Sasanatieng
Skuespillere: Phetthai Vongkumlao, Eisaya Hosuwan, James Laver
Spilletid: 120 min
Land: Thailand
Sprog: Thai, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter en række dødsfald i en lille provinsby forsøger en beslutsom betjent at finde morderen — og den britiske expat Earl er den hovedmistænkte.Se The Murderer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Murderer havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Murderer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Murderer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Murderer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Murderer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar