Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Music Never Stopped

The Music Never Stopped

15/01/2016 | Flixfilm

Se The Music Never Stopped på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Music
Instruktør: Jim Kohlberg
Skuespillere: J.K. Simmons, Cara Seymour, Lou Taylor Pucci, Scott Adsit
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Næsten 20 år efter deres søn løb hjemmefra, finder hans forældre ud af, at han har en hjernesvulst, der forhindrer ham i at skabe nye erindringer.


Se The Music Never Stopped på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Music Never Stopped havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Music Never Stopped ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Music Never Stopped herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Music Never Stopped er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Music Never Stopped stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar