Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Musketeers

The Musketeers

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Musketeers på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luke Pasqualino, Tom Burke, Santiago Cabrera, Howard Charles
Spilletid: 55 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne serie foregår i Paris i 1630 og følger fire fandenivoldske helte, der er baseret på Alexandre Dumas' berømte karakterer, og deres kamp for at beskytte landet.


Se The Musketeers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Musketeers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Musketeers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Musketeers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Musketeers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Musketeers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar