Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Musketeers

The Musketeers

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Musketeers på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luke Pasqualino, Tom Burke, Santiago Cabrera, Howard Charles
Spilletid: 55 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Denne serie foregår i Paris i 1630 og følger fire fandenivoldske helte, der er baseret på Alexandre Dumas' berømte karakterer, og deres kamp for at beskytte landet.


Se The Musketeers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Musketeers (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Musketeers (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Musketeers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Musketeers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Musketeers (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar