Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mustang

The Mustang

23/03/2021 | Flixfilm

The Mustang på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Laure de Clermont-Tonnerre
Skuespillere: Matthias Schoenaerts, Jason Mitchell, Bruce Dern
Spilletid: 96 min
Land: France, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En hårdkogt kriminel indsat deltager i et rehabiliteringsprogram med heste, mens han forsøger at rette op på sit forhold til sin datter.Se The Mustang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Mustang havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mustang på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Mustang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mustang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mustang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mustang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar