Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mystery of a Pope

The Mystery of a Pope

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Mystery of a Pope på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Johanna vokser op i middelalderens Tyskland. Fordi hun ikke er en mand, kan Johanna ikke forfølge sine drømme. Alligevel studerer hun sine forbudte bøger i det skjulte.


Se The Mystery of a Pope på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mystery of a Pope havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mystery of a Pope ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mystery of a Pope herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mystery of a Pope er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mystery of a Pope stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar