Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mystery of a Pope

The Mystery of a Pope

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Mystery of a Pope på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Johanna vokser op i middelalderens Tyskland. Fordi hun ikke er en mand, kan Johanna ikke forfølge sine drømme. Alligevel studerer hun sine forbudte bøger i det skjulte.


Se The Mystery of a Pope på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Mystery of a Pope havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mystery of a Pope ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mystery of a Pope herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mystery of a Pope er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mystery of a Pope stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar