Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Naked Director

The Naked Director

08/08/2019 | Flixfilm

Se The Naked Director på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Biography, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Takayuki Yamada, Shinnosuke Mitsushima, Misato Morita, Tetsuji Tamayama
Spilletid: 48 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I 1980'ernes Japan fik en beslutsom mand vendt hvert et knusende nederlag til en mulighed. Han hed Toru Muranishi, og han revolutionerede sin branche.


Se The Naked Director på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Naked Director (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Naked Director (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Naked Director:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Naked Director er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Naked Director (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar