Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Name of the Game

The Name of the Game

01/10/2022 | Flixfilm

The Name of the Game på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Jarno Elonen, Paul J. Vogel
Skuespillere: Harry Kruger, Eugene Jarvis, Mikael Haveri
Spilletid: 95 min
Land: Finland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En finsk spiludvikler går sammen med en legende fra den amerikanske arkadeæra i en tre år lang stræben efter at skabe en åndelig efterfølger til 80'er-hittet Robotron.

The Name of the Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Name of the Game på YouTube.Se The Name of the Game på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Name of the Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Name of the Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Name of the Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Name of the Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar