Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Necessary Death Of Charlie

The Necessary Death Of Charlie

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se The Necessary Death Of Charlie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Albert Berger, Fredrik Bond, James Buckley, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En ung amerikaner falder pladask for en rumænsk cellist, hvis far er død for nylig – og hvis voldelige fortid kan blive ødelæggende for ham selv.


Se The Necessary Death Of Charlie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Necessary Death Of Charlie havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Necessary Death Of Charlie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Necessary Death Of Charlie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Necessary Death Of Charlie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Necessary Death Of Charlie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar