Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Necessary Death Of Charlie

The Necessary Death Of Charlie

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Necessary Death Of Charlie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Albert Berger, Fredrik Bond, James Buckley, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En ung amerikaner falder pladask for en rumænsk cellist, hvis far er død for nylig – og hvis voldelige fortid kan blive ødelæggende for ham selv.


Se The Necessary Death Of Charlie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Necessary Death Of Charlie havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Necessary Death Of Charlie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Necessary Death Of Charlie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Necessary Death Of Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Necessary Death Of Charlie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar