Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Negro Soldier

The Negro Soldier

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Negro Soldier på Netflix

Indspilningsår: 1944
Genre: Documentary, Drama, War
Instruktør: Stuart Heisler
Skuespillere: Gertrude Elise Ayer, Richmond Barthé, Erich Borchmeyer, William Broadus
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Denne dokumentar opfordrede sorte amerikanere til at melde sig til militæret og blive del i USA's fortsatte deltagelse i 2. verdenskrig.


Se The Negro Soldier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Negro Soldier (Negertropperne) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Negro Soldier (Negertropperne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Negro Soldier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Negro Soldier (Negertropperne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Negro Soldier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar