Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Negro Soldier

The Negro Soldier

31/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Negro Soldier på Netflix

Indspilningsår: 1944
Genre: Documentary, Drama, War
Instruktør: Stuart Heisler
Skuespillere: Gertrude Elise Ayer, Richmond Barthé, Erich Borchmeyer, William Broadus
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Denne dokumentar opfordrede sorte amerikanere til at melde sig til militæret og blive del i USA's fortsatte deltagelse i 2. verdenskrig.


Se The Negro Soldier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Negro Soldier (Negertropperne) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Negro Soldier (Negertropperne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Negro Soldier herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Negro Soldier (Negertropperne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Negro Soldier stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar