Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Net

15/10/2022 | Flixfilm

The Net på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Irwin Winkler
Skuespillere: Sandra Bullock, Jeremy Northam, Dennis Miller
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En computeranalytiker bliver et mál, da hun via en mystisk diskette kommer pà sporet af en sammensværgelse, hvilket tvinger hende til at flygte for at rense sit navn.Se The Net på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Net havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Net på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Net ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Net stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Net, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Net er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar